Sælg Bolig

Vi sælger din bolig

KECBolig har mange års erfaring i at vurdere, prisfastsætte og sælge ejendomme. Vi kommer meget gerne ud til en vurdering og giver gode råd om salg af bolig, ganske uforpligtigende og gratis.
Vi er gode, når der skal gives gode råd og fif om forbedringer af din bolig, der kan lede til et hurtigere salg, og når der skal rådgives om juraen og økonomien i et salg.
Vi vurderer din bolig troværdigt og effektivt og har et realistisk syn på markedet - vigtige ting at have med, når man ønsker at sælge hurtigt, og ikke mindst godt.
Så start nu med at kontakte os og få en GRATIS salgsvurdering af din bolig og kommende salg.
En markedsføring, der er lige så unik som din bolig
Når du sætter din ejendom til salg hos os, sørger vi for et optimalt salgsforløb, som sikrer dig, at din bolig bliver solgt.
Udover de besøgende på Kecbolig.dk, vil din bolig også blive præsenteret på Danmarks største søgesider for bolighandel. Derudover præsenteres din bolig også på hjemmesider for kædemæglere i Danmark, herunder Home.dk, danbolig.dk, nybolig.dk, estate.dk.
Annoncering
Vi udarbejder selv indholdet i annoncerne, således denne matcher din bolig indretning og stil.
Din bolig præsenteres i vores annoncer i Hals Avis
Din bolig præsenteres i andre relevante medier efter aftale, eks. som bannerannoncer på Danmarks mest besøgte hjemmesider.
Vi præsenterer din ejendom i vores egen husavis, der hver dag kan afhentes i butikken. Husavisen trykkes i flotte farver og giver køberne et godt overblik over vores udbud af boliger.
Køberne inviteres efter dine ønsker til åbent hus arrangementer.
Facebook og Instagram
Det skal være muligt for kunder og andre interesserede at møde os på nettet. Vi har derfor en Facebook og Instagram, hvor vi bl.a. Præsenterer din bolig og opslår nyheder.


lynsøg
kontakt
Halsvej 252, V. Hassing
9310 Vodskov
 
Telefon:
+45
 98255300
E-mail:
CVR nummer:
31063159
 
 
Åbningstider:
Åbent efter aftale - ring 98255300
Vi kan hurtigt åbne kontoret
Nyeste: