Vi sælger din bolig

KECBolig har mange års erfaring i at vurdere, prisfastsætte og sælge ejendomme. Vi kommer meget gerne ud til en vurdering og giver gode råd om salg af bolig, ganske uforpligtigende og gratis.
Vi er gode, når der skal gives gode råd og fif om forbedringer af din bolig, der kan lede til et hurtigere salg, og når der skal rådgives om juraen og økonomien i et salg.
Vi vurderer din bolig troværdigt og effektivt og har et realistisk syn på markedet - vigtige ting at have med, når man ønsker at sælge hurtigt, og ikke mindst godt.
Så start nu med at kontakte os og få en GRATIS salgsvurdering af din bolig og kommende salg.
En markedsføring, der er lige så unik som din bolig
Når du sætter din ejendom til salg hos os, sørger vi for et optimalt salgsforløb, som sikrer dig, at din bolig bliver solgt.
Udover de besøgende på Kecbolig.dk, vil din bolig også blive præsenteret på Danmarks største søgesider for bolighandel. Derudover præsenteres din bolig også på hjemmesider for kædemæglere i Danmark, herunder Home.dk, danbolig.dk, nybolig.dk, estate.dk.
Annoncering
Vi udarbejder selv indholdet i annoncerne, således denne matcher din bolig indretning og stil.
Din bolig præsenteres i andre relevante medier efter aftale, eks. som bannerannoncer på Danmarks mest besøgte hjemmesider.
Facebook og Instagram
Det skal være muligt for kunder og andre interesserede at møde os på nettet. Vi har derfor en Facebook og Instagram, hvor vi bl.a. Præsenterer din bolig og laver oplslag om nyheder mm.

Det starter med en salgsvurdering

Udfyld formularen, så kigger vi forbi til en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.              

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031