Se det digitale energimærke

Fuglestræde 12, 9310 Vodskov

, 9310 Vodskov

1 / 24
1 / 3
Vis:

Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
871 KB
6
391 KB


Pris
1.895.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 95.000
Brutto
i
8.458
Netto
i
7.093
Boligareal 116 m²
Carport 27 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 457 m²
Værelser 4
Byggeår 2017
Sagsnummer 11118013
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 480
Ejendomsværdiskat 753
Renovation 203
Rottebekæmpelse ansl 5
Husforsikring 375
Ejerudgifter i alt 1.816

Blot 20 minutters kørsel fra Aalborg finder man denne skønne perle, som er nyopført i 2017

FUGLESTRÆDE 12, VESTER HASSING.

Blot 20 minutters kørsel fra Aalborg finder man denne skønne perle, som er nyopført i 2017. Den passer perfekt til en børnefamilie med to børn, som ønsker at komme væk fra storbyens larm, men heller ikke længere væk end, at man hurtigt vil kunne komme dertil. Villaen vil også være ideel for et par der ønsker at stifte familie i rolige omgivelser med både dagplejere, børnehaver, skole, dagligvarebutikker mm.

Når man træder ind i denne flotte murstensvilla med gulvvarme i hele stueetagen, bliver man mødt af den flisebelagte entré med bryggers hvori der er gode opbevaringsmuligheder. I entréen findes stueetagens badeværelse med bruseniche. Forlader man entréen kan man gå ind i stuen eller køkkenet, som ligger i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet er et flot, velindrettet og moderne køkken med rene linjer, masser af bordplads og skabsplads. I forlængelse af køkkenet er der plads til et spiseområde, som forbinder køkkenet med stuen, hvilket giver fornemmelsen af et større køkkenalrum. Køkkenet og stuen har et godt og naturligt lysindfald grundet den store glasfacade mod den sydvendte terrasse, fra spiseområdet kan man ligeledes gå ud på terrassen og ud i haven. Hvis man forsætter ind i villaens lyse stue, som fyldes med varme og tryghed fra det flotte egeparketgulv, vil man nemt kunne se sig selv slappe af og nyde mange hyggelige timer sammen med familie og venner.

I stuens nordøstlige hjørne er trappen til villaens 1. sal placeret, denne elegante kvart trins trappe er hvidmalet med åbne bøgetrin, hvilket gør at trappen bliver mindre dominerende, samt giver den bedste udnyttelse af rummet. 1. salen består af et fint repos med mulighed for et lille åbent kontorområde, to fine børneværelser, et stort soveværelse hvor den ene skråvæg er optimalt udnyttet med indbygget skabe, ligesom i stuen er der her lagt egeparket på gulvet. Derudover er der på 1. salen også et fint og moderne badeværelse med gulvvarme, mens resten af 1. salen opvarmes med radiatorer.

Til villaen er er der en lille fin have, som er indhegnet med 1 på 2 brædder. Haven består af to flisebelagte terrasser, hvoraf den ene er i forlængelse af huset og den anden er overdækket i det sydøstlige hjørne af haven. Derudover er der i haven et mindre græsareal, som er nemt at holde. Til villaen er der ydermere en stor dobbelt carport og et fint isoleret redskabsrum med plads til et mindre værksted og opbevaring, begge dele er ligesom hegnet i haven beklædt med 1 på 2 brædder. 
kontakt
Halsvej 252, V. Hassing
9310 Vodskov
 
Telefon:
+45
 98255300
E-mail:
CVR nummer:
31063159
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning