Aalborgvej 11, 9370 Hals

Flot og centralt beliggende villa i 3 plan med gå-afstand til skole og dagligvarebutikker.

HALS – AALBORGVEJ 11
I denne flotte villa bliver du mødt af en flisebelagt entré med gode opbevaringsmuligheder. Fra entréen har man adgang til villaens ene af to badeværelser med gulvvarme. Det er et stort badeværelse med bruseniche, stort spabad og udgang til træterrasse. I forlængelse af entréen ligger villaens hall med trapper, som leder op til 1. sal og ned til kælderen, i hallen er der ligeledes adgang til et mindre badeværelse. Fra hallen kan man gå videre til det tilstødende køkken og de to stuer en-suite. Køkkenet er af nyere dato med sandfarvede herskabelige køkkenelementer og med en harmonerende blågrå-marmorbordplade, fra køkkenet får man ligeledes adgang til de to stuer en-suite. Fælles for hall, køkken og de to stuer en-suite er, at gulvet er belagt med de flotteste skibsplanker i mahogni. Fra stuen kan man via den dobbelte terrassedør komme ud på den store træterrasse, som har mulighed for overdækning med tre elektriske markiser.

Når man træder op på villaens 1. sal mødes man af en repos, hvorfra to værelser med hems og altan – perfekt til børnene, samt et større soveværelse med god skabsplads kan tilgås. 1. salens gulve er ligesom i stueetagen belagt med de flotte mahogni skibsplanker.

Kælderen består af tre opvarmede disponible rum med gode muligheder for bl.a. herreværelse med hjemmebar eller gildesal. De tre rum udgøres af et mindre varmerum og to store rum hvoraf det ene har egen udgang ud til offentlig vej.

Til villaen er der en stor opvarmet garage med indlagt varmt vand og med automatisk garageport. Garagen har gode muligheder for opbevaring, i garagen er der et ekstra rum hvor villaens vaskerum forefindes. Villaen har derudover et opvarmet anneks med sortmalede fritlagte spær, som egner sig perfekt til et hjemmekontor.

Haven består af den store træterrasse, som er hævet til stueplan, en mindre flisebelagt terrasse i grundniveau, et skur, samt en græsplæne der er nem at holde.