Vestvej 71, Langholt, 9310 Vodskov

Fantastisk bolig 15 minutter fra Aalborg i landlig idyl.

I landlige omgivelser ligger denne fantastiske bolig med mulighed for at blive to-families hus.

Boligen som er fra 1935 har i starten 00'erne gennemgået en totalrenovering indvendigt, hvorfor den fremstår yderst moderne og velholdt. Boligen er beliggende med omkring et minuts kørsel til motorvejen og kun 10 minutter fra Aalborg, ydermere stopper skolebussen og bybussen lige ved indkørslen.
I det man træder ind i boligen, kommer man ind i den lune entré med gangforbindelse ind i stueetagen. På venstrehånd entréen er der adgang til boligens fine bryggers med gode opbevaringsmuligheder og med videre forbindelse ud til viktualierum, trappegang til 1. sal, samt garage, værksted og fyrrum. Går man i stedet ligefrem og ind i boligen, kan man på højrehånd komme ind i det første af boligens fire soveværelser, dette værelse er indrette med stor skabsvæg og passer perfekt til forældre soveværelse. Det næste rum man møder på højrehånd er det stueetagens badeværelse med masser af plads til opbevaring af håndklæder og diverse andre toiletsager. Derefter findes det næste værelse, som både kan bruges til kontor eller børneværelse. Forenden af gangen kommer man ind i boligens samlingssted, her er den store stue, spisestue og køkken bygget i åbent forbindelse med hinanden. Hvilket gør, at man nemt, som familie efter en travl hverdag, kan nyde hinandens selskab under madlavningen og i de sene aften timer, og derudover ved middagsselskaber kan være en del af selskabet selv når man står i køkkenet. Det store rum har en lille skillevæg i midten af rummet, så der er plads til at lave gode hyggekroge i rummet, mens man samtidig kan nyde udsigten over de åbne marker fra både stuen og mens man laver mad. I hele stueetagen er der lagt gulvvarme under renoveringen af huset, så man behøver ikke at frygte kolde tæer.

1. salen er indrettet med mulighed for at være en lejlighed til endnu en familie eller til større teenagebørn, som ønsker lidt privatliv, men stadig vil være tæt på mor og far. Når man kommer op på 1. salen er der en stor repos med adgang til et stort pulterkammer og en mindre trappegang til "lejligheden". Lejligheden er indrettet med et mindre køkken i åben forbindelse med stue og spiseplads. Stuen har flotte fritlagte Y spær, som forbinder stuen med gangen og det store soveværelse med fritlagte Y spær i begge sider af værelset. Inden det store soveværelse er der fra gangen forbindelse til et fint lyst værelse med udsigt over markerne og derudover boligens andet badeværelse med el-gulvvarme.

Den store grund boligen er beliggende på er næsten 2700m2, den er anlagt som en dejlig stor naturhave, hvor rådyrene en gang i mellem kommer forbi for at græsse. I haven er der en stor overdækket terrasse med udsigt over haven og de tilstødende nabomarker. I haven er der ydermere et stort dobbelt skur, hvoraf den ene halvdel bliver brugt, som containerskjuler, til pillefyrets træpiller. Den anden halvdel er udnyttet, som en mindre lade med plads til traktor og andet maskinudstyr.

Udover den tilbyggede garage er der en fritliggende garage ud til den offentlige vej, hvor det er muligt at opbevare andre mindre havemaskiner- og møbler eller selvfølgelig en bil nummer to. Begge garageporte er med elhejs og i den tilbyggede garage er det muligt at indrette med lift, da de gamle hvælvinge er pillet ned og loftet er blevet ført til kip.

Ydermere indgår naboparcel på 1,2 ha i handlen, hvilket gør det muligt at et lille hobby landbrug og gårdbutik eller have et par heste.