Østervang 40, 9362 Gandrup

Vi har fået denne skønne bolig til salg i et roligt parcelhuskvarter i Gandrup

Boligen er indrettet med en fin stor entré med gang, hvorfra boligens tre værelser, badeværelse og gæstetoilet kan tilgås. De tre værelser består af et fint soveværelse med stor skabsvæg, samt to værelser, som egner sig til børneværelser eller kontor. Fra entréen er der ligeledes adgang til køkken med spiseplads og åben forbindelse til stor lys stue med udgang til terrasser. Boligens perle finder man for enden af den store stue, hvor der er indrettet en stor havestue med to store glasfacader og udgang til have og terrasse. Boligens bagdør giver adgang til bryggers med viktualierum m. kartoffel/ølkælder, fra bryggerset kan man ligeledes gå ind i køkkenet.

Det er muligt at inddrage det ene hjørne af den store stue, hvor stuen tilstøder viktualierummet, herved vil boligen få et ekstra værelse, samtidig med at der stadig er god plads i stuen.


Til boligen er der en kombineret garage, værksted og redskabsrum, en carport og et stort trædrivhus med orangeri, hvorfra man kan nyde de koldere sommeraftener mm. Haven er flot og velindrettet med mange bede og stier, ydermere er der rindende vand fra det lille fine havespringvand, som fører ned til en mindre havedam.