Krabbesbrovej 24, Ulsted, 9370 Hals

Meget flot og velholdt liebhaverejendom med ca. 2ha jord

Krabbesbro:

Meget flot og velholdt liebhaverejendom beliggende ved Ulsted i Aalborg Kommune sælges med i alt ca. 2ha jord og mulighed for tilkøb af op til ca. 16ha beliggende på matrikel 16a. Ejendommen sælges, da ejer har købt den for at ligge ejendommens jord ind under sin egen, på nuværende tidspunkt hører der 44,1 ha jord med til ejendommen, det meste af dette skal frastykkes til sælger ved salg.

Hovedbygningen er hvidpudset med rødt tegltag fra 2001 i 2 plan med et boligareal på hele 522m2.
Boligens stueplan er indrettet med stor stue med udgang til den parklignende have, en opholdsstue, spisestue, stort ældre køkken med spiseplads og spisekammer/viktualierum, soveværelse, værelse, 2 ældre badeværelser, stort bryggers med mange skabe, fra bryggerset er der adgang til kartoffelkælder, nedlagt fyrrum, trappeopgang til disponibelt rum og udgang til garage. Derudover er der mellemgang og forgang med trappe til boligens 1. sal.

1. salen er total istandsat i 2001 og er indrettet med fint stort gavlværelse, en stor repos med 2 kviste, der giver et godt lysindfald. Ydermere er der en helt fantastisk gildesal på 120m2 med fritlagte spær 2 store kviste med gulv til loft vinduer med udsigt over parkhaven, den flotte, oprindelige brostensbelagte gårdsplads med flagstang fra 1898 og marker. Gildesalen, reposen og gavlværelset har det flotteste plankegulv. Derudover er der det disponible rum med egen trappe fra bryggerset, rummet har ligesom reposen, og gildesalen 2 kviste. Det disponible rum kan med fordel indrettes i to rum, som et værelse og som badeværelse, da det er placeret over garagen, hvilket gør det nemt at føre faldstammen ned til kloakken.

Driftsbygningerne
En del af driftsbygningerne (2 østvendte længer og del af den gamle lade) har senest været anvendt som svineproduktion. Den vestlige længe anvendes som værksted, bilgarage og lager. Vestfløjen af den vestlige længe er et maskinhus med stålspær, god lofthøjde og rummelighed. Alle bygninger i pæn og velholdt.
Boligen opvarmes med et Skelhøje 115kW udendørs halmfyr, hvor der også kan anvendes brænde.