Borgergade 8, 9362 Gandrup

Midt i Gandrup tæt på skole og dagligvarebutikker er dette skønne 1 plans villa med god indretning beliggende. Huset er flot moderniseret, har en fin have og er et absolut must see hus!

Villaen byder på 109 kvm i 1 plan, som er udnyttet på bedste vis. Huset byder på to fine børneværelser, et godt soveværelse med en stor skabsvæg. Familiens samlingspunkt er uden tvivl det store køkkenalrum i et lækkert stilrent design med udgang til fin sydvendt træterrasse, her er plads til at være en del af selskabet, mens man laver maden. I alrummet er der en stor spiseplads med mulighed for at tage stuen i brug til yderligere opdækninger. Stuen ligger i åben forbindelse med alrummet, og er dejlig, stor, rummelig og ikke mindst har den et godt lys indfald. Desuden er der en fin entré, et bryggers med god opbevaringsplads og et fint badeværelse med bruseniche. Til huset er der en fin garage og i haven er der et stort skur til opbevaring af alt fra haveredskaber til vinteropbevaring af havemøbler. Det er en stor lukket have, hvor man trygt kan lade børnene lege.

Byens skole med klasser op til 9. klasse, idrætsfaciliteter og dagligvareforretninger ligger alle i kort gå afstand fra adressen og der er ca. 20 km kørsel til Aalborg med enten bil eller busforbindelse.